Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g141g380kcal24.6g0g30.9g0g
Sipuli 65g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.5g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g10g31kcal1.7g5.5g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g16g14kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g1020kcal57g23.4g76g5g
Valittu annoskoko482g510kcal28.5g11.7g38g2.5g
Annoskoko puolitettuna241g255kcal14.3g5.9g19g1.3g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390