Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu181g74kcal0.4g17g0.2g3.3g
Raparperi 120g41kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g151g587kcal0g147.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g1403kcal2.4g342.2g0.6g10g
Valittu annoskoko482g701kcal1.2g171.1g0.3g5g
Annoskoko puolitettuna241g351kcal0.6g85.6g0.2g2.5g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970