Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g70g77kcal12.7g1.4g2.1g0g
Katkarapu 85g58kcal12.2g0g0.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5.6g1.4kcal0g0.5g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g85g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Kurkku, tuore85g8.4kcal0.5g1.4g0.1g0.6g
Jäävuorisalaatti, rapea113g11kcal1.2g0.9g0.2g1.4g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen34g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana963g368kcal55.2g18.2g7.4g8g
Valittu annoskoko482g184kcal27.6g9.1g3.7g4g
Annoskoko puolitettuna241g92kcal13.8g4.6g1.9g2g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616