Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 1758g700kcal60.5g71.4g10.5g35.2g
Sipuli 399g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Vesi2570g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g2414kcal139.6g203.4g94g92.8g
Valittu annoskoko4816g1207kcal69.8g101.7g47g46.4g
Annoskoko puolitettuna2408g604kcal34.9g50.9g23.5g23.2g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811