Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1397g4572kcal142.3g927.4g15.4g46.8g
Maitorahka (Pirkka)1397g922kcal167.6g55.9g4.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1117g369kcal36.9g54.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 307g438kcal38.4g0.9g31.5g0g
Basilika, tuore 11g3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g251kcal0g0g27.9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g559g1732kcal145.3g11.2g122.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g16575kcal1061.6g2100.6g404g94g
Valittu annoskoko4816g8287kcal530.8g1050.3g202g47g
Annoskoko puolitettuna2408g4144kcal265.4g525.2g101g23.5g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206