Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis639g716kcal140.7g0g19.2g0g
Herne kuivattu 799g2416kcal143.2g387.6g8g85.5g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 3197g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g16g40kcal1.8g0.5g3.5g0.2g
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g6676kcal575.8g792g88.2g177.6g
Valittu annoskoko4816g3338kcal287.9g396g44.1g88.8g
Annoskoko puolitettuna2408g1669kcal144g198g22.1g44.4g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110