Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 699g5067kcal8.3g2.8g567.9g0g
Suklaa tumma 838g4329kcal32.7g446.4g259.8g44.4g
Sokeri 1481g6011kcal0g1479.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 768g1096kcal96g2.3g78.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g681g2111kcal115.8g367.7g19.7g88.5g
Cashewpähkinä 349g2005kcal69.8g65.7g161.9g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g41238kcal645.2g4728.4g2176.2g290.2g
Valittu annoskoko4816g20619kcal322.6g2364.2g1088.1g145.1g
Annoskoko puolitettuna2408g10310kcal161.3g1182.1g544.1g72.6g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276