Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g999g599kcal15g129.8g1g9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.4g6kcal0.3g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Hirvikäristys999g1498kcal199.7g0g59.9g0g
Vesi1997g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 400g412kcal13.8g71.9g4.2g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g5271kcal464.2g450.6g132.8g60.2g
Valittu annoskoko4816g2636kcal232.1g225.3g66.4g30.1g
Annoskoko puolitettuna2408g1318kcal116.1g112.7g33.2g15.1g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799