Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia2806g3929kcal477g0g224.5g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)67g280kcal4.7g41.3g10g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g1754g526kcal17.5g105.2g3.5g0g
Rypsiöljy 189g1675kcal0g0g189.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g12819kcal998.4g293g854.8g0g
Valittu annoskoko4816g6410kcal499.2g146.5g427.4g0g
Annoskoko puolitettuna2408g3205kcal249.6g73.3g213.7g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435