Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1960g863kcal9.8g125.4g11.8g64.7g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g336g1344kcal0g332.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 840g1055kcal92.4g2.2g75.8g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1400g1204kcal43.4g61.6g84g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g280g896kcal30.8g179.2g5.6g33.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g10723kcal352.8g1402g354.4g196.6g
Valittu annoskoko4816g5362kcal176.4g701g177.2g98.3g
Annoskoko puolitettuna2408g2681kcal88.2g350.5g88.6g49.2g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807