Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2940g1246kcal288.4g11.8g2.9g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta714g2035kcal110.7g1.4g178.5g0g
Voi 392g2844kcal4.7g1.6g318.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g303g1820kcal72.8g20g163.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 467g1541kcal9.3g14g163.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9632g18970kcal971.8g97.6g1654.4g0g
Valittu annoskoko4816g9485kcal485.9g48.8g827.2g0g
Annoskoko puolitettuna2408g4742kcal243g24.4g413.6g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761