Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1498g2082kcal284.6g0g104.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2996g1049kcal30g194.8g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g6954kcal637g418.4g301g10.2g
Valittu annoskoko4824g3477kcal318.5g209.2g150.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna2412g1739kcal159.3g104.6g75.3g2.6g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413