Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Korppujauho 240g879kcal25.2g179.8g2.5g12.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)600g510kcal6g21g42g0g
Voileipäkinkku,snellman144g147kcal25.9g1.4g4g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Puolukka 720g280kcal3.2g49g3.6g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g13779kcal1123.8g536g773.2g74g
Valittu annoskoko4824g6890kcal561.9g268g386.6g37g
Annoskoko puolitettuna2412g3445kcal281g134g193.3g18.5g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514