Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g771g2546kcal123.4g478.3g15.4g46.3g
Atria kevyt jauheliha1800g3060kcal342g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)28g79kcal2.7g5.1g5.4g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1800g594kcal59.4g88.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 283g404kcal35.4g0.8g29g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g13441kcal1129.4g1158.4g460.2g97.6g
Valittu annoskoko4824g6721kcal564.7g579.2g230.1g48.8g
Annoskoko puolitettuna2412g3360kcal282.4g289.6g115.1g24.4g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377