Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1373g3138kcal260.9g0g233.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1339g616kcal22.8g107.1g10.7g21.4g
Valkosipuli 172g186kcal13.6g28g1g3.6g
Vesi687g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1030g3399kcal133.9g659.2g28.8g87.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g223g63kcal1.3g13.3g0.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g14803kcal865g1615.2g548.8g236.4g
Valittu annoskoko4824g7402kcal432.5g807.6g274.4g118.2g
Annoskoko puolitettuna2412g3701kcal216.3g403.8g137.2g59.1g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786