Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi1447g1795kcal43.4g483.4g8.7g0g
Sokeri 820g3329kcal0g819.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g748g1062kcal93.5g2.2g77g0g
Margariini 80% keskiarvo482g3425kcal1.4g1g385.9g0g
Perunajauhot,rainbow965g3126kcal1g781.5g1g13.5g
Vehnäjauho puolikarkea 314g1076kcal32g219.5g3.8g11g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g27793kcal347.6g4650.2g952.8g49.4g
Valittu annoskoko4824g13897kcal173.8g2325.1g476.4g24.7g
Annoskoko puolitettuna2412g6948kcal86.9g1162.6g238.2g12.4g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901