Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g720g4320kcal151.2g47.5g388.8g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g360g2570kcal0g0.7g288g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g66kcal0.6g14.3g0.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1440g3672kcal85g46.1g344.2g0g
Kananmuna kuoreton 792g1130kcal99g2.4g81.2g0g
Canderel makeutusjauhe54g207kcal1.6g50.3g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1440g2016kcal40.3g93.6g172.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g27962kcal755.4g509.8g2551.2g0g
Valittu annoskoko4824g13981kcal377.7g254.9g1275.6g0g
Annoskoko puolitettuna2412g6991kcal188.9g127.5g637.8g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913