Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g600g2099kcal78g419.8g9g18g
Sipuli 288g87kcal3.6g13.8g0.6g4.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.5g1g12g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen960g1334kcal182.3g0g67.2g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g432g777kcal22.9g27.6g64.8g14.2g
Timjami 1.2g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g360g1295kcal100.7g7.2g97.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1199g300kcal15.6g50.4g2.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)480g768kcal13g13g72g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g13635kcal840.6g1127g629g100.8g
Valittu annoskoko4824g6817kcal420.3g563.5g314.5g50.4g
Annoskoko puolitettuna2412g3409kcal210.2g281.8g157.3g25.2g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027