Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3162g571kcal17.7g79g12.6g22.1g
Paprika keltainen 361g109kcal3.4g18.4g0.7g7.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli903g2710kcal33.4g40.7g271g0.9g
Oliiviöljy 127g1118kcal0g0g126.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9648g9163kcal116g302.2g822.6g69.6g
Valittu annoskoko4824g4581kcal58g151.1g411.3g34.8g
Annoskoko puolitettuna2412g2291kcal29g75.6g205.7g17.4g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716