Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit175g37kcal5.8g3.3g0g4.4g
Kukkakaali, pakaste, Apetit219g37kcal3.5g4.8g0.4g4.2g
Voi 39g286kcal0.5g0.2g32.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g49g137kcal9.3g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g995kcal38.2g16.6g86.6g17.2g
Valittu annoskoko483g498kcal19.1g8.3g43.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna242g249kcal9.6g4.2g21.7g4.3g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584