Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Porkkana 123g40kcal0.8g6.8g0.2g3.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g70g14kcal0.8g2.2g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 176g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g44g123kcal8.3g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g461kcal22.4g39.8g20.4g9.2g
Valittu annoskoko483g231kcal11.2g19.9g10.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna242g115kcal5.6g10g5.1g2.3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529