Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Bataatti, kuorittu 188g152kcal2.9g31.6g0.1g5.6g
Lanttu 179g52kcal1.8g8.2g0.5g3.2g
Purjosipuli 39g9kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g46kcal3.1g0g3.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g600kcal19g87.6g14g21.2g
Valittu annoskoko483g300kcal9.5g43.8g7g10.6g
Annoskoko puolitettuna242g150kcal4.8g21.9g3.5g5.3g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951