Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 175g31kcal3.2g0.7g0.9g3.3g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g49kcal1.7g9.9g0.3g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl140g119kcal2g6.2g9.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g102kcal0.1g0.1g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g621kcal15g37.2g44.6g8.6g
Valittu annoskoko483g310kcal7.5g18.6g22.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna242g155kcal3.8g9.3g11.2g2.2g
Arvot/100g100g64kcal1.6g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525