Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g149g140kcal0.7g32.7g0.7g0g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g11kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Soijakastike 8.7g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g175g227kcal36.7g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g969kcal79.8g79g33.4g3.4g
Valittu annoskoko483g485kcal39.9g39.5g16.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna241g242kcal20g19.8g8.4g0.9g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451