Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa169g29kcal0.7g4.2g1g1.2g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 11g61kcal0.1g0.1g6.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 85g38kcal0.8g5.5g1.3g0.7g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)4.5g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives4.5g13kcal0.2g0.3g1.3g0g
Lohisäilyke44g44kcal7.9g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g531kcal23.6g46.8g26.2g9.6g
Valittu annoskoko484g265kcal11.8g23.4g13.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna242g133kcal5.9g11.7g6.6g2.4g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718