Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 32g43kcal2.7g5.7g0.6g1.6g
Papu valkoinen, keitetty 36g39kcal3.1g5.1g0.1g2.5g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali48g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Tomaattimurska 64g19kcal0.4g3.4g0.1g1.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)8g12kcal0.3g0.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 241g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 24g77kcal5.9g11g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana967g436kcal26.8g57.8g6.8g17.8g
Valittu annoskoko484g218kcal13.4g28.9g3.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna242g109kcal6.7g14.5g1.7g4.5g
Arvot/100g100g45kcal2.8g6g0.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916