Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 11g40kcal0g0.6g4.3g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g135g58kcal0.5g5.5g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g338g365kcal65.9g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g927kcal132.8g12.2g31.6g0g
Valittu annoskoko484g463kcal66.4g6.1g15.8g0g
Annoskoko puolitettuna242g232kcal33.2g3.1g7.9g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184