Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Tonnikala vedessä 94g98kcal21g0g1.4g0g
Sipuli kuivattu 4.7g13kcal0.5g1.6g0.1g1.6g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g13g31kcal1.5g6.1g0.1g0.1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml94g141kcal1.9g2.3g14.1g0g
Herneet (Apetit)63g33kcal3.6g3.3g0.6g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g63g78kcal1.9g16g0.4g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g150g157kcal7.7g29.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana967g1173kcal76.2g117.6g43.4g3.4g
Valittu annoskoko484g587kcal38.1g58.8g21.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna242g293kcal19.1g29.4g10.9g0.9g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575