Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g23.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g44kcal1.7g9g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Palsternakka 15g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g31g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g841kcal60.4g35.6g50.4g5.6g
Valittu annoskoko484g421kcal30.2g17.8g25.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna242g210kcal15.1g8.9g12.6g1.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929