Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 56g77kcal1.5g13.7g1.3g2g
Fenkoli, annos 100g56g17kcal0.7g4.1g0.1g1.7g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g28g34kcal0.9g1.3g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g378kcal9.6g57.2g11.6g8.8g
Valittu annoskoko484g189kcal4.8g28.6g5.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna242g95kcal2.4g14.3g2.9g2.2g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094