Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Makaroni, tumma 62g223kcal8.4g40.7g1.9g3.7g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana968g1435kcal78.8g104.2g76.4g15g
Valittu annoskoko484g718kcal39.4g52.1g38.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna242g359kcal19.7g26.1g19.1g3.8g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341