Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Paprika punainen 595g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä875g359kcal12.2g70.9g2.6g26.2g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g1400g280kcal15.4g50.4g2.8g0g
Bratwursti (Pirkka)1750g5075kcal227.5g22.7g472.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9660g11889kcal526.8g361.8g961.4g82.2g
Valittu annoskoko4830g5945kcal263.4g180.9g480.7g41.1g
Annoskoko puolitettuna2415g2972kcal131.7g90.5g240.4g20.6g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991