Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1600g272kcal6.4g40g9.6g11.2g
Sipuli, paistettu 320g324kcal4.1g15.6g26.2g5.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1024g208kcal6.1g38.9g3.1g14.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 800g2393kcal144g9.6g200g0g
Juustoraaste emmental punaleima192g749kcal55.7g0g57.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 800g1105kcal150g0g56g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl64g576kcal0g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9664g11318kcal737.6g218.6g833.4g63.2g
Valittu annoskoko4832g5659kcal368.8g109.3g416.7g31.6g
Annoskoko puolitettuna2416g2830kcal184.4g54.7g208.4g15.8g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945