Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato88g316kcal10.5g65.7g1g3g
Mozzarella juustoraaste, valio44g127kcal11.4g0g9.2g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g28g91kcal3.4g15.9g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g106kcal0g0g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l146g48kcal4.8g7.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana969g1931kcal115.6g191g78g6.6g
Valittu annoskoko485g965kcal57.8g95.5g39g3.3g
Annoskoko puolitettuna242g483kcal28.9g47.8g19.5g1.7g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264