Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 270g2386kcal0g0g269.8g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4001g1424kcal6.4g284.5g3.6g80g
Kaurahiutale 320g1198kcal46.4g182.5g23.4g32g
Kaneli, jauhettu, annos 2g8g21kcal0.3g6.4g0.3g4.4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 200g603kcal0.2g148.2g0g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g11589kcal106.6g1323.2g594.2g232.8g
Valittu annoskoko4840g5795kcal53.3g661.6g297.1g116.4g
Annoskoko puolitettuna2420g2897kcal26.7g330.8g148.6g58.2g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141918