Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala28g77kcal5.5g1.4g5.5g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton113g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g2500g2800kcal550g35g50g12.5g
Kevytkerma500g600kcal16g22.5g50g0g
Ruokakerma Valio 5%500g300kcal6g14g25g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)38g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9680g9256kcal1188.8g377g325g36.6g
Valittu annoskoko4840g4628kcal594.4g188.5g162.5g18.3g
Annoskoko puolitettuna2420g2314kcal297.2g94.3g81.3g9.2g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790