Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g255g915kcal20.4g200.6g1.3g4.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g1199g2734kcal227.9g0g203.9g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g795g795kcal59.6g119.2g6.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä600g450kcal24.6g75g4.8g18.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.4g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9684g10026kcal676.4g806.2g446.6g51.4g
Valittu annoskoko4842g5013kcal338.2g403.1g223.3g25.7g
Annoskoko puolitettuna2421g2507kcal169.1g201.6g111.7g12.9g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586