Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g350g2032kcal76.6g69.6g177g0g
Voi 60% rasvaa 245g1334kcal2.2g1.2g149.3g0g
Liivatelehti, gelatiini1399g4883kcal1197.5g0g1.4g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g53g0.7kcal0.2g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa350g1959kcal28g129.4g146.9g42g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g350g1791kcal31.1g102.1g139.9g20.6g
Philadelphia tuorejuusto 200g700g1784kcal41.3g22.4g167.2g0g
Makeutusjauhe, Pirkka350g1308kcal4.2g321.8g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1049g3777kcal21g28.3g398.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9688g37735kcal2804.2g1349.6g2360.8g125.2g
Valittu annoskoko4844g18868kcal1402.1g674.8g1180.4g62.6g
Annoskoko puolitettuna2422g9434kcal701.1g337.4g590.2g31.3g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190