Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g66g237kcal29.6g26.3g3.9g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1793g6277kcal215.2g1273.3g37.7g53.8g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1196g2152kcal179.3g251.1g51.4g526g
Rypsiöljy rainbow299g2690kcal0g0g298.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1495g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g22711kcal848.2g3101.4g783.8g1159.6g
Valittu annoskoko4848g11355kcal424.1g1550.7g391.9g579.8g
Annoskoko puolitettuna2424g5678kcal212.1g775.4g196g289.9g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330