Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2409g3999kcal457.7g0g240.9g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1205g773kcal38.5g58.1g42.2g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)602g759kcal66.2g1.8g54.2g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%301g843kcal87.3g7.5g51.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g12909kcal1307.2g163.8g778.2g10.4g
Valittu annoskoko4848g6455kcal653.6g81.9g389.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna2424g3227kcal326.8g41g194.6g2.6g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722