Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1280g2116kcal214.4g0g140.8g0g
Sipuli (kuorittu)176g48kcal2.3g8.4g0.4g3g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Maustekurkku640g106kcal4.5g19.2g0.6g11.5g
Kalaliemi laimennettu 1280g38kcal0g3.8g2.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 480g1430kcal89.1g12g115.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 352g1162kcal7g10.6g123.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g10173kcal646.6g165.6g770.8g53.4g
Valittu annoskoko4848g5086kcal323.3g82.8g385.4g26.7g
Annoskoko puolitettuna2424g2543kcal161.7g41.4g192.7g13.4g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195