Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1442g865kcal21.6g187.5g1.4g13g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g401g541kcal44.1g52.1g15.6g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2003g1267kcal60.1g96.2g70.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)601g757kcal66.1g1.8g54.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima160g625kcal46.5g0g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g8241kcal483g698.2g379.6g34.2g
Valittu annoskoko4848g4121kcal241.5g349.1g189.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna2424g2060kcal120.8g174.6g94.9g8.6g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915