Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2999g633kcal36g102g6g63g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Siirappi 180g543kcal0.2g133.3g0g0g
Riisi puuroutuva 128g436kcal7.7g96.4g0.9g2.9g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal209.9g0g203.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g9308kcal516.4g692.6g491g142g
Valittu annoskoko4848g4654kcal258.2g346.3g245.5g71g
Annoskoko puolitettuna2424g2327kcal129.1g173.2g122.8g35.5g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590