Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g399g1277kcal71.8g180.8g30.7g65.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1995g6983kcal279.3g1276.8g61.8g109.7g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g399g1237kcal67.8g215.5g11.6g51.9g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1995g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl40g359kcal0g0g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g19711kcal837.8g3346.2g288g454.8g
Valittu annoskoko4848g9856kcal418.9g1673.1g144g227.4g
Annoskoko puolitettuna2424g4928kcal209.5g836.6g72g113.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910