Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2697g458kcal51.2g56.6g5.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1199g4075kcal24g36g419.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g953g3716kcal276.3g19.1g276.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g16499kcal703g223.4g1402.4g0g
Valittu annoskoko4848g8249kcal351.5g111.7g701.2g0g
Annoskoko puolitettuna2424g4125kcal175.8g55.9g350.6g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931