Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%250g425kcal50g0g25g0g
Ranskankerma Valio62g175kcal1.6g2.2g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g52g78kcal0.8g1.8g7.8g0g
Pekoni Pirkka58g169kcal8.2g0.6g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g1727kcal122.8g15.2g131.2g2.2g
Valittu annoskoko485g863kcal61.4g7.6g65.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna243g432kcal30.7g3.8g32.8g0.6g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161