Valkosipulikermaperunat

Kuori, ja silppua perunat kuutioiksi.

Pyöritä rypsiöljyssä pannulla n. 5 min. Laita paistovuokaan perunat.

Sekoita maito ja kasvisrasvasekoite keskenään, lisää ripaus suolaa ja ja valkosipulit(valkkariakin maun mukaan) puristettuna.

Heitä ainekset sekaisi uunivuo'ossa ja paista n.30-35min 225C

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Milbona Maito rasvaton63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Peruna (vanha, kuorittu)313g257kcal5.6g55g0.3g3.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl5g42kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g818kcal19g126.6g24.6g6.4g
Valittu annoskoko485g409kcal9.5g63.3g12.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna243g205kcal4.8g31.7g6.2g1.6g
Arvot/100g100g84kcal2g13.1g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41898