Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 313g224kcal5.7g45.1g0.6g3.3g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)47g84kcal8.9g0g5.2g0g
Aurajuusto18g62kcal3.6g0g5.3g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%11g31kcal3.3g0.2g1.9g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 17g63kcal4.8g0g4.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%78g66kcal0.8g3.5g5.5g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.6g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana971g1075kcal54.2g97.6g48.6g6.6g
Valittu annoskoko485g538kcal27.1g48.8g24.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna243g269kcal13.6g24.4g12.2g1.7g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089