Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g109g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)4.4g10kcal0.8g0.6g0.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)22g103kcal2.6g1.6g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g416kcal11.6g42g21.2g8.2g
Valittu annoskoko486g208kcal5.8g21g10.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna243g104kcal2.9g10.5g5.3g2.1g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704