Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta2099g3149kcal419.8g0g167.9g2.1g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g38kcal2.9g6g0.2g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Ketsuppi, meira63g44kcal0.9g10.1g0.1g0g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%700g420kcal8.4g19.6g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9716g7636kcal875.8g137.2g407.8g14g
Valittu annoskoko4858g3818kcal437.9g68.6g203.9g7g
Annoskoko puolitettuna2429g1909kcal219g34.3g102g3.5g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160